Pacientja ankohet se ka pritur gjatë, Doktori: Zhduku nga këtu

Pacientja Ankohet Se Ka Pritur Gjatë, Doktori: Zhduku Nga Këtu

Pacientja Ankohet Se Ka Pritur Gjatë, Doktori: Zhduku Nga Këtu

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Pacientja Ankohet Se Ka Pritur Gjatë, Doktori: Zhduku Nga Këtu

Pamjet që do të shihni më poshtë, tregojnë momentin e një incidenti mes një pacienteje dhe një doktorri.

Pacientja Ankohet Se Ka Pritur Gjatë, Doktori: Zhduku Nga Këtu

Gruaja ankohet se po pret në radhë për një kohë të gjatë, ndërsa doktori i “hakërrehet” duke i bërtitur.

Pacientja Ankohet Se Ka Pritur Gjatë, Doktori: Zhduku Nga Këtu

Jessipa Stipe tregoi se mjeku filloi t’i bërtiste kur i kërkoi 80 dollarë, një tarifë e paguar nga pacientët amerikanë para marrjes së trajtimit.

Pacientja Ankohet Se Ka Pritur Gjatë, Doktori: Zhduku Nga Këtu

Pacientja Ankohet Se Ka Pritur Gjatë, Doktori: Zhduku Nga Këtu