Muzeu Historik Kombëtar do bëhet supermarket !!

Muzeu Historik Kombëtar Do Bëhet Supermarket !!

Muzeu Historik Kombëtar Do Bëhet Supermarket !!

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Muzeu Historik Kombëtar Do Bëhet Supermarket !!

Emisioni “Ju flet Moska” në Ora News nga Kastriot Myftaraj denoncoi mbrëmjen e sotme planin për shndërrimin e Muzeut Historik Kombëtar në supermarket dhe spostimin e tij tek Piramida.

Muzeu Historik Kombëtar Do Bëhet Supermarket !!

Sipas Myftaraj plani do të justifikohet me çrrënjosjen e simboleve të komunizmit, edhe pse sipas tij pas kësaj çështje fshihen interesa financiare.

Muzeu Historik Kombëtar Do Bëhet Supermarket !!

“Ka dalë ideja që Muzeu Historik Kombëtar të bëhet supermarket dhe si Muze të zhvendoset tek Piramida, afër Kryeministrisë. Muzeu faktikisht duket sikur është ndërtuar më shumë për supermarket sesa për Muze nga ata që e kanë bërë, me ato sallat dhe bodrumet poshtë. Me këtë duan të kenë dhe shfrytëzim më të mirë të parkingut atje në sheshin “Skëndërbej” sepse parkingu nuk po nxjerr të ardhurat që duan dhe duke qenë supermarket do të kishte dhe më shumë të ardhura nga parkingu, fluks makinash.Për Muzeun Kombëtar ka pasur një debat të madh me qeveritë e djathta, duhej prekur mozaiku, duhej hequr ylli. Të shohim se çfarë do të bëjnë sot ata mbrojtësit e mëdhenj të mozaikut që i gjithë Muzeu Historik do të shndërrohet në supermarket së shpejti. Deri këtu arrin ajo lakmia, makuteria.

Muzeu Historik Kombëtar Do Bëhet Supermarket !!

Muzeu Historik Kombëtar Do Bëhet Supermarket !!