Lamtumirë kancer! Mjekësia bën zbulimin e madh

Lamtumirë Kancer! Mjekësia Bën Zbulimin E Madh

Lamtumirë Kancer! Mjekësia Bën Zbulimin E Madh

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Lamtumirë Kancer! Mjekësia Bën Zbulimin E Madh

Shkencëtarët kanë zbuluar një mënyrë për ta përdorur “proteinën ekzekutuese” BAX që të shkaktojë vdekje në qelizat kanceroze, dhe njëkohësisht të mos i dëmtojë qelizat e shëndetshme.

Lamtumirë Kancer! Mjekësia Bën Zbulimin E Madh

Trajtimi deri tani është aplikuar vetëm në qelizat e leuçemisë kute mieloide (AML), por besohet se trajtimi ka përdorim më të gjerë, transmeton Telegrafi.

Lamtumirë Kancer! Mjekësia Bën Zbulimin E Madh

Shkencëtarët e kolegjit ‘Albert Einstein’ të Mjekësisë kanë arritur që të nxisin vetë-shkatërrimin te qelizat kanceroze.

Lamtumirë Kancer! Mjekësia Bën Zbulimin E Madh

Këtë trajtim e kanë testuar kundër qelizave të leuçemisë akute mieloide (AML), sëmundje e cila i vret më shumë se 10,000 amerikanë çdo vit.

Lamtumirë Kancer! Mjekësia Bën Zbulimin E Madh

Por e mira është se shkencëtarët e kanë testuar ilaçin vetëm në këtë sëmundje, dhe mundësia për të funksionuar edhe në qelizat tjera kancerogjene është shumë e madhe.

Lamtumirë Kancer! Mjekësia Bën Zbulimin E Madh