Shpërthen aktori:’Ja si më pushoi nga Portokallia Altin Basha

Shpërthen Aktori:’Ja Si Më Pushoi Nga Portokallia Altin Basha

Shpërthen Aktori:’Ja Si Më Pushoi Nga Portokallia Altin Basha

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Shpërthen Aktori:’Ja Si Më Pushoi Nga Portokallia Altin Basha

Gjatë këtij muaji akuzat ndaj regjisorit, Altin Basha kanë qenë të shumta nga aktorët e larguar nga spektakli “Portokalli”.

Shpërthen Aktori:’Ja Si Më Pushoi Nga Portokallia Altin Basha

Në radhët e tyre është shtuar edhe aktori Ervin Bejleri. Gjatë një interviste ai ka treguar se një debat i ka kushtuar vendin e punës.

Shpërthen Aktori:’Ja Si Më Pushoi Nga Portokallia Altin Basha

Aktori është shprehur kështu në emisionin “Një kat më lart”:
Konflikti u zhvillua një sherr banal dhe që pas këtij konflikti Basha vendosi kushtin “O unë, o ai”
E përballë kësaj situate drejtuesit e televizionit zgjodhën që të qëndronte Basha e të largohej Ervini.

Shpërthen Aktori:’Ja Si Më Pushoi Nga Portokallia Altin Basha

Por, sipas aktorit ata e kontaktuan sërish pas tri javësh që të rikthehej gjë të cilën Bejleri nuk e pranoi.

Shpërthen Aktori:’Ja Si Më Pushoi Nga Portokallia Altin Basha