I arrestuari për vjedhje energjie i lutet gjyqtarit: Më fut në burg, s’kam lekë :(

I Arrestuari Për Vjedhje Energjie I Lutet Gjyqtarit: Më Fut Në Burg, S’kam Lekë :(

I Arrestuari Për Vjedhje Energjie I Lutet Gjyqtarit: Më Fut Në Burg, S’kam Lekë :(

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

I Arrestuari Për Vjedhje Energjie I Lutet Gjyqtarit: Më Fut Në Burg, S’kam Lekë :(

I arrestuar për herë të tretë për rilidhje të paligjshme të energjisë, 52-vjeçari Luan Komani ju lut gjyqtarit të gatshëm ta linte në burg sepse sipas tij, ai nuk ka asnjë mundësi ta paguajë detyrimin prej 200 mijë lekësh.

I Arrestuari Për Vjedhje Energjie I Lutet Gjyqtarit: Më Fut Në Burg, S’kam Lekë :(

“Jam me ‘Kemp’”, tha burri me prejardhje nga Përmeti që edhe pse më herët ka punuar si financier, tashmë nga papunësia, varfëria e ka vendosur me shpatulla pas muri.

I Arrestuari Për Vjedhje Energjie I Lutet Gjyqtarit: Më Fut Në Burg, S’kam Lekë :(

“Unë dhe familja ime jetojmë me 27 mijë lekët e ‘kempit’ që më jep shteti”, tha Luan Komani.

I Arrestuari Për Vjedhje Energjie I Lutet Gjyqtarit: Më Fut Në Burg, S’kam Lekë :(

“As vajzat, që të dyja studente, as gruaja, nuk po gjejnë punë dhe për shkak të borxheve kemi vendosur në shitje shtëpinë”, shkruan TopChannel.

I Arrestuari Për Vjedhje Energjie I Lutet Gjyqtarit: Më Fut Në Burg, S’kam Lekë :(

52-vjeçari i tha gjyqtarin Julian Haxhia se për shkak të varfërisë dhe pamundësisë për të paguar borxhin e dritave ka tentuar të vrasë veten, por pas kësaj ngjarjeje i kishte dhënë fjalën policisë se nuk do dorëzohej.

I Arrestuari Për Vjedhje Energjie I Lutet Gjyqtarit: Më Fut Në Burg, S’kam Lekë :(

Me kërkesë të prokurorit, Gjykata vendosi masën arrest shtëpiak ndaj 52-vjeçarit, i cili pas vendimit nuk shfaqi asnjë shenjë gëzimi që shpëtoi nga qelia.