Hithrat Vitaminat dhe mineralet.

Hithrat Vitaminat Dhe Mineralet.

Hithrat Vitaminat Dhe Mineralet.

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Hithrat Vitaminat Dhe Mineralet.

Hithrat jane nje burim i mire proteinash. Nderkohe ato permbajne sasi te konsiderueshme te vitaminave A, B dhe C si dhe Kalcium, Magnez, Kalium dhe Zink.
Artriti

Hithrat Vitaminat Dhe Mineralet.

Nder shekuj hithrat jane perdorur per artritin. Kur vendosen ne gishta dhe ne zona te tjera te prekura nga artriti, ato mund te qetesojne dhimbjet deri ne 85%. Hithrat permbajne neurotransmetuesit serotonine dhe histamine, te cilat jane pergjegjese per efektet e tyre qetesuese. Gjithashtu mund te perdoren me rezultat edhe per dhimbje te tjera si muskulare.
Alergjite

Hithrat Vitaminat Dhe Mineralet.

Jeni te lodhur nga alergjite sezonale? Studimet tregojne se hithrat mund te ndihmojne. Perberesit antiinflamator dhe flavanoidet qe gjenden te hithrat ulin nivelin e histamines se prodhuar ne reaksionet alergjike me pasoje uljen e teshtimave dhe simptomave te tjera.
DetoksifikimDuke qene me veti diuretike, hithrat e pergatitura ne forme caji ose te gatuara mund te ndihmojne shkarkimin e ujrave te tepert. Ne kete menyre veshkat e kane me te lehte punen e tyre te largimit te mbetjeve toksike.

Hithrat Vitaminat Dhe Mineralet.

Gatimi e e eliminon efektin djeges te hithrave. Perdorini ato ne byrek, ne supa apo pjata te tjera.
*Sezoni i tyre eshte pranvera kur gjethet jane me te njoma.

Hithrat Vitaminat Dhe Mineralet.