Dy muaj nga vdekja e së shoqes, babai i Alban Skënderaj e qan me vargje: Mbeta jetim

Dy Muaj Nga Vdekja E Së Shoqes, Babai I Alban Skënderaj E Qan Me Vargje: Mbeta Jetim

Dy Muaj Nga Vdekja E Së Shoqes, Babai I Alban Skënderaj E Qan Me Vargje: Mbeta Jetim

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Dy Muaj Nga Vdekja E Së Shoqes, Babai I Alban Skënderaj E Qan Me Vargje: Mbeta Jetim

Sa e hidhur ikja, sa e vështirë të pranosh humbjen. Ndërsa vargjet i ka pasur pjesë të jetës së tij prej shumë vitesh, babai i këngëtarit Alban Skënderaj, Qerim Skënderaj, gjatë dy muajve të fundit loton përmes rreshtave.
Ditën e djeshme, e enjte, u mbushën dy muaj nga ndarja e parakohshme nga jeta e bashkëshortes Afërdita, e cila u shua në një spital në Itali, pas një sëmundje të rëndë.
Zoti Skënderaj ka publikuar në faqen e tij në Facebook, disa vargje prekëse përmes të cilave vajton të shoqen dhe i thotë se e ka lënë jetim.
DY MUAJ PA BLERIM
Dua të mendoj për diçka të bukur,
Mjaftë me vajtime, mjaftë më me lot.
Të sodis si ulet mbi lule një flutur,
Por sytë mjegullohen, nuk e shikoj dot.
Natyra, mua, më vjen pa blerim,
Pa fllad, lule, ngjyra e aromë.
Nga dita që ike e mbeta jetim,
Asnjë fije bari s’më shfaqet e njomë.
NË JE DIKU…
Ne je diku në atmosferë,
Si frymë, si dritë, si vesë mbi re,
Më bëjë një shenjë si fllad, si erë,
Dhe do vë krahë të vij atje…

Dy Muaj Nga Vdekja E Së Shoqes, Babai I Alban Skënderaj E Qan Me Vargje: Mbeta Jetim

Dy Muaj Nga Vdekja E Së Shoqes, Babai I Alban Skënderaj E Qan Me Vargje: Mbeta Jetim

Dy Muaj Nga Vdekja E Së Shoqes, Babai I Alban Skënderaj E Qan Me Vargje: Mbeta Jetim
Dy Muaj Nga Vdekja E Së Shoqes, Babai I Alban Skënderaj E Qan Me Vargje: Mbeta Jetim
Dy Muaj Nga Vdekja E Së Shoqes, Babai I Alban Skënderaj E Qan Me Vargje: Mbeta Jetim