As që nuk do t’ja di Olsi i big brotherit :) bën atë që i thotë truri :P :P :)

As Që Nuk Do T'ja Di Olsi I Big Brotherit :) Bën Atë Që I Thotë Truri :P :P :)

As Që Nuk Do T'ja Di Olsi I Big Brotherit :) Bën Atë Që I Thotë Truri :P :P :)

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

As Që Nuk Do T'ja Di Olsi I Big Brotherit :) Bën Atë Që I Thotë Truri :P :P :)

Olsi është një ndër banorët që është komentuar më tepër në mediat sociale për vet stilin e tij dhe debatet që ka shkaktuar në lidhje me Fiorentinën.

As Që Nuk Do T'ja Di Olsi I Big Brotherit :) Bën Atë Që I Thotë Truri :P :P :)

Së fundmi, Olsi shfaqet duke fshirë atletet me euro, një mënyrë kjo për të tërhequr syrin e ndjekësve të tij. Edhe pse nuk dimë ende se çfarë pune bën Olsi apo si janë të ardhurat e tij, ajo që na bën përshtypje është tallja që bën me paratë.

As Që Nuk Do T'ja Di Olsi I Big Brotherit :) Bën Atë Që I Thotë Truri :P :P :)

Besojmë se Olsi nuk e ka menduar si një tallje se sa si një tërheqje e vëmendjes po ta shohësh edhe në një foto tjetër që i përdor eurot si pecetë gjatë konsumimit të ushqimit në tavolinë.

As Që Nuk Do T'ja Di Olsi I Big Brotherit :) Bën Atë Që I Thotë Truri :P :P :)

Kujdesu për veten, përdor facoleta”, shkruan Olsi në foto

As Që Nuk Do T'ja Di Olsi I Big Brotherit :) Bën Atë Që I Thotë Truri :P :P :)