Sali Berisha nuk duron më!- Mblidhni mendjen ose …largë meje, (Arminës dhe Shkëlzenit)

Sali Berisha Nuk Duron Më!- Mblidhni Mendjen Ose ...largë Meje, (Arminës Dhe Shkëlzenit)

Sali Berisha Nuk Duron Më!- Mblidhni Mendjen Ose ...largë Meje, (Arminës Dhe Shkëlzenit)

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Sali Berisha Nuk Duron Më!- Mblidhni Mendjen Ose ...largë Meje, (Arminës Dhe Shkëlzenit)

U merzit dhe Sala me ekspozimet neper internet dhe rrjete sociale te nuses se tij!!Por e veshtire mesa duket heqja dore e Armines nga ky 'lloj'ekspozim!!?? Atehere ..shohim c'do ndodhi me pas !-Sepse Saliu po e tha fjalen e mban…

Sali Berisha Nuk Duron Më!- Mblidhni Mendjen Ose ...largë Meje, (Arminës Dhe Shkëlzenit)

Sali Berisha Nuk Duron Më!- Mblidhni Mendjen Ose ...largë Meje, (Arminës Dhe Shkëlzenit)

Sali Berisha Nuk Duron Më!- Mblidhni Mendjen Ose ...largë Meje, (Arminës Dhe Shkëlzenit)
Sali Berisha Nuk Duron Më!- Mblidhni Mendjen Ose ...largë Meje, (Arminës Dhe Shkëlzenit)
Sali Berisha Nuk Duron Më!- Mblidhni Mendjen Ose ...largë Meje, (Arminës Dhe Shkëlzenit)

4 thoughts on “Sali Berisha nuk duron më!- Mblidhni mendjen ose …largë meje, (Arminës dhe Shkëlzenit)”

  1. …. ku dreqin i mesoni keto…? i kini vendosour kamera te fshehta Sales…? 😂❤❤❤😘

  2. Po boja ty te ka dalur me kohe pse ca hajne njerezit bare po ju vjen keq per salen ju o njerez ato e vodhen shqiperine per 27 vjet rrjesht dhe sa e sa krime ka bere por do ti dalin te gjitha do vi koha me mire vone se kurre thote populli

Comments are closed.