Fejohet Linda Rei, kjo është unaza e arit që i dhuroi biznesmeni shqiptar

Fejohet Linda Rei, Kjo është Unaza E Arit Që I Dhuroi Biznesmeni Shqiptar

Fejohet Linda Rei, Kjo është Unaza E Arit Që I Dhuroi Biznesmeni Shqiptar

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Fejohet Linda Rei, Kjo është Unaza E Arit Që I Dhuroi Biznesmeni Shqiptar

Transgjinorja shqiptare, Linda Rei, e cila bëri bujë në media lidhur me gjininë që kishte preferuar të ndryshonte. Tashmë një vajzë e kuruar dhe me finesë, Linda ka lindur mashkull. Ajo që pritej, pas publikimit të lajmit rreth lidhjes së saj me biznesmenin nga Kosova, ka ndodhur. Linda Rei është zyrtarisht e fejuar. Lajmin e ka bërë vetë të ditur në faqen e saj Instagram ku ka prezantuar unazën që i ka dhuruar i dashuri.
Djali që e ka propozuar Lindën banon në Zvicër. Babai i tij është një biznesmen i rëndësishëm. Linda Rei shprehet se është e dashuruar marrëzisht dhe e lumtur krah djalit në fjalë.

Fejohet Linda Rei, Kjo është Unaza E Arit Që I Dhuroi Biznesmeni Shqiptar

Linda ka publikuar videon ku tregon unazën e shtrenjtë.

Fejohet Linda Rei, Kjo është Unaza E Arit Që I Dhuroi Biznesmeni Shqiptar

Zyrtarisht e fejuar”, shkruan ajo.

Fejohet Linda Rei, Kjo është Unaza E Arit Që I Dhuroi Biznesmeni Shqiptar

Fejohet Linda Rei, Kjo është Unaza E Arit Që I Dhuroi Biznesmeni Shqiptar