vija e zezë në thonjë mund të jetë simptomë e kancerit…

Vija E Zezë Në Thonjë Mund Të Jetë Simptomë E Kancerit...

Vija E Zezë Në Thonjë Mund Të Jetë Simptomë E Kancerit...

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Vija E Zezë Në Thonjë Mund Të Jetë Simptomë E Kancerit...

Një grua ka shpërndarë një paralajmërim ku thotë se nëse keni një vijë të zezë në thonj, duhet të keni kujdes, sepse mund të jetë shenjë e kancerit.

Vija E Zezë Në Thonjë Mund Të Jetë Simptomë E Kancerit...

Sipas Jean Skinner, e cila thotë se është teknike e bukurisë nga Uckfield, një konsumatore kishte ardhur të kërkojë t’ia lyente thonjtë me ngjyrë të zezë për ta mbuluar vijën në thoin e saj.

Vija E Zezë Në Thonjë Mund Të Jetë Simptomë E Kancerit...

Skinner e kishte këshilluar ta vizitonte një doktor, ndërsa pohon se gruaja pastaj e kishte zbuluar se ka melanomë.

Vija E Zezë Në Thonjë Mund Të Jetë Simptomë E Kancerit...

“Është melanomë! Nuk doja ta frikësoja, por i kam thënë ta vizitonte urgjentisht doktorin e saj. Ajo më ka thirrur sot dhe më ka treguar se është melanomë agresive, e cila veçse është shpërndarë në pjesë tjera. Prognoza e saj nuk është e mirë”, ka shkruar Skinner në Facebook.Megjithatë sipas udhëzimeve të NHS-së (Shërbimi Shtetëror i Shëndetësisë së Anglisë) thuhet se vijat e zeza përgjatë thonjve janë tejet të zakonshme te personat me ngjyrë mbi moshën 20 vjeçare, dhe në shumicën e rasteve është normale.

Vija E Zezë Në Thonjë Mund Të Jetë Simptomë E Kancerit...

Sidoqoftë, ata këshillojnë se këto vija nuk duhet injorohen dhe në fakt mund të jenë edhe shenjë e melanomës subungale – formë e kancerit të lëkurës.

Vija E Zezë Në Thonjë Mund Të Jetë Simptomë E Kancerit...