Skandali seksual prek sërish kishën, Peshkopi bën seks me një burrë!

Skandali Seksual Prek Sërish Kishën, Peshkopi Bën Seks Me Një Burrë!

Skandali Seksual Prek Sërish Kishën, Peshkopi Bën Seks Me Një Burrë!

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Skandali Seksual Prek Sërish Kishën, Peshkopi Bën Seks Me Një Burrë!

Pas publikimit të një videoje, ku u shfaq teksa kryente marrëdhënie seksuale me një burrë, një Peshkop ortodoks në Rumani është shkarkuar.

Skandali Seksual Prek Sërish Kishën, Peshkopi Bën Seks Me Një Burrë!

Bëhet fjalë për Cornelius Barladeanu, i cili ishte person me ndikim në një kishë ultra-vëzhguese, që kundërshtonte fuqimisht të drejtat e popullatës LGBT, dhe loboi kundër heqjes së ligjit të vitit 2001 që inkriminonte homoseksualitetin.

Skandali Seksual Prek Sërish Kishën, Peshkopi Bën Seks Me Një Burrë!

Në një video me cilësi jo edhe aq të pastër, shihen dy burra duke u puthur dhe duke bërë seks oral.

Skandali Seksual Prek Sërish Kishën, Peshkopi Bën Seks Me Një Burrë!

Përkundër pohimeve se ai është i pafajshëm, peshkopi u shkarkua dhe kisha tha se kishte marrë një vendim të tillë për paqen dhe Kishën e mirë.

Skandali Seksual Prek Sërish Kishën, Peshkopi Bën Seks Me Një Burrë!

Sinodi i Shenjtë thirri një seancë urgjente për të diskutuar këtë skandal, ndërsa Barladeanu do të mbetet në kishë si një murg.

Skandali Seksual Prek Sërish Kishën, Peshkopi Bën Seks Me Një Burrë!

Ky është skandali i dytë në Kishë në vetëm pak javë, pasi një tjetër prift u dëbua për skandal seksual. /k.k/noa.al/