“Në dreq të shkojë fama sa kohë ti je mashkulli im”, Olsi lidhet me vajzën më seksi?

“Në Dreq Të Shkojë Fama Sa Kohë Ti Je Mashkulli Im”, Olsi Lidhet Me Vajzën Më Seksi?

“Në Dreq Të Shkojë Fama Sa Kohë Ti Je Mashkulli Im”, Olsi Lidhet Me Vajzën Më Seksi?

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

“Në Dreq Të Shkojë Fama Sa Kohë Ti Je Mashkulli Im”, Olsi Lidhet Me Vajzën Më Seksi?

Prej disa javësh Olsi i Big Brother dhe Fjorentina i kanë dhënë fund romancës së tyre.

“Në Dreq Të Shkojë Fama Sa Kohë Ti Je Mashkulli Im”, Olsi Lidhet Me Vajzën Më Seksi?

E ndërsa Fjorentina vazhdon të qëndrojë në heshtje sa i takon ndonjë ngacmimi të ri, Olsi është komentuar disa herë për këtë pjesë.

“Në Dreq Të Shkojë Fama Sa Kohë Ti Je Mashkulli Im”, Olsi Lidhet Me Vajzën Më Seksi?

Nuk ka shumë kohë që në profilin e tij të Instagramit, në disa foto të postuara, ka komentuar Irid Oxa, e njohur ndryshe si tifozja seksi dhe kushërira e Rike Rocit, e po ashtu ka bërë edhe Olsi tek fotot e saj.

“Në Dreq Të Shkojë Fama Sa Kohë Ti Je Mashkulli Im”, Olsi Lidhet Me Vajzën Më Seksi?

Por duket se një tjetër detaj i ka bërë sërish bashkë ata të dy. Në Instagramet përkatëse, ata kanë postuar të njëjtën foto, e cila përcjell një mesazh të fortë.

“Në Dreq Të Shkojë Fama Sa Kohë Ti Je Mashkulli Im”, Olsi Lidhet Me Vajzën Më Seksi?

Ne do të fshihemi nga kjo botë, vetëm ti dhe unë. Në dreq të shkojë fama për sa kohë ti je mashkulli im dhe unë dama jote. Grabite këtë botë të verbër dhe unë do të ndjek deri në fund. Më udhëhiq drejt vdekjes dhe unë akoma do të jem mikja jote e ngushtë”.

“Në Dreq Të Shkojë Fama Sa Kohë Ti Je Mashkulli Im”, Olsi Lidhet Me Vajzën Më Seksi?

Ndërkohë Olsi e ka shoqëruar foton me mbishkrimin: Djali romantik, natën e mirë.

Ndërsa Irida e ka shoqëruar me disa hashtage: Natën. Dashuri. Ndjenjë e bukur/mirë. Gangsta. Djalë i keq. Vajzë e keqe. Papi. Amorcito.

A thua të këtë lindur një romancë mes dyshes simpatike?!