Fotografi i njohur shan humorin e Ermal Mamaqit

Fotografi I Njohur Shan Humorin E Ermal Mamaqit

Fotografi I Njohur Shan Humorin E Ermal Mamaqit

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Fotografi I Njohur Shan Humorin E Ermal Mamaqit

Në lajmin e publiuar nga një prej portalet, ku shkruhej mbi një shaka që Ermali kishte bërë në dasmën e një miku, komentoi fotografi i njohur Nuri Çumani. Diçka nuk i kishte pëlqyer.
“Po ç,far humori bën ky more aman më thoni? Vetëm humor nuk ka ky njeri”, kaq shkroi ai dhe poshtë këtij komenti erdhi një reagim. Fjalët ishin shkruar nga një llogari në emër të Ermal Mamaqit, por që ndoshta nuk është bërë nga ai.
“Hej Nuri. Fjala ‘Çfarë’ nuk ka më apostrofë. Edhe po ta kishte duhet t`ja kishe vënë lart, por ti ja ke vënë poshtë presjen. Si u bëre kshu mor Nuri…”, shkruhet në kthimin e komentit.
Kështu vajti kjo punë. Po hodhe do presësh.

Fotografi I Njohur Shan Humorin E Ermal Mamaqit

Fotografi I Njohur Shan Humorin E Ermal Mamaqit

Fotografi I Njohur Shan Humorin E Ermal Mamaqit
Fotografi I Njohur Shan Humorin E Ermal Mamaqit
Fotografi I Njohur Shan Humorin E Ermal Mamaqit