Dasara kundër Egla Harxhit, “Në treg nga seksi treshe”

Dasara Kundër Egla Harxhit, "Në Treg Nga Seksi Treshe"

Dasara Kundër Egla Harxhit, "Në Treg Nga Seksi Treshe"

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Dasara Kundër Egla Harxhit, "Në Treg Nga Seksi Treshe"

Gjatë emisionit të saj, Dasara u shpreh se Egla promovon vetëm shthurjen.

Dasara Kundër Egla Harxhit, "Në Treg Nga Seksi Treshe"

"Egla Harxhi është ajo missi që e harruan të gjithë kur ishte miss, por që çuditi dynjanë me shthurjet e saj, ka dalë edhe topless bashkë me të dashurën e saj e cila u shpreh para pak kohësh që nuk i pëlqen të dilte në kamera. Do ta ketë detyruar Egla:

Dasara Kundër Egla Harxhit, "Në Treg Nga Seksi Treshe"

“Dil aty se të griva se kam hall të ekzistoj dhe unë në treg",- tha Dasara.

Dasara Kundër Egla Harxhit, "Në Treg Nga Seksi Treshe"

"Në momentin që ke zgjedhur t'i vësh fëmijës emrin Luçifer, në momentin që të pëlqen të flesh e të ngrihesh treshe, në momentin kur deklaron se komshinjtë çuditen nga ulërimat kur ju bëni seks, çfarë e dallon këtu një njeri normal dhe shthurjen? Sigurisht do më gjykojnë njerëzit por nuk më plas fare, shthurje është", përfundoi gazetarja Dasara Karaiskaj.

Dasara Kundër Egla Harxhit, "Në Treg Nga Seksi Treshe"