Momenti më i vështirë për Edi Ramën, ka qënë, ja se kur…

Momenti Më I Vështirë Për Edi Ramën, Ka Qënë, Ja Se Kur...

Momenti Më I Vështirë Për Edi Ramën, Ka Qënë, Ja Se Kur...

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Momenti Më I Vështirë Për Edi Ramën, Ka Qënë, Ja Se Kur...

Kryeministri i vendit Edi Rama ka realizuar të shtunën një intervistë ndryshe në “InTV”, i ftuar në emisionin “Tek unë” të moderatores Arjola Shehu.

Momenti Më I Vështirë Për Edi Ramën, Ka Qënë, Ja Se Kur...

Rama në këtë intervistë rreth jetës private, familjes, pasioneve, ka folur edhe për kabinetin e ri qeveritar.

Momenti Më I Vështirë Për Edi Ramën, Ka Qënë, Ja Se Kur...

Rama ka thënë se qeveria e re do të jetë me më pak ministri dhe me emra të rinj ministrash. Ai ka thënë se do të ketë dhe një reduktim të numrit të drejtorive, inspektorateve dhe dikastereve.

Momenti Më I Vështirë Për Edi Ramën, Ka Qënë, Ja Se Kur...

Kryeministri ka rrëfyer gjithashtu edhe momentet kur është ndjerë i dobët dhe i pafuqishëm në jetë.

Momenti Më I Vështirë Për Edi Ramën, Ka Qënë, Ja Se Kur...

" Kam pas disa momente të vështira. Ndoshta më i vështirë, i vështirë, ka qenë kur humba babain"-është shprehur ai.a

Momenti Më I Vështirë Për Edi Ramën, Ka Qënë, Ja Se Kur...