Pasi nuk shkoi në Rusi, Era shfaqet në Prishtinë me veturë

Pasi Nuk Shkoi Në Rusi, Era Shfaqet Në Prishtinë Me Veturë

Pasi Nuk Shkoi Në Rusi, Era Shfaqet Në Prishtinë Me Veturë

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Pasi Nuk Shkoi Në Rusi, Era Shfaqet Në Prishtinë Me Veturë

Në Festivalin Evropa Plus në Moskë, është pritur të performojnë katër këngëtare shqiptare, në mesin e të cilëve edhe Era Istrefi. Mirëpo, këngëtarja nga Kosova e anuloi udhëtimin në Rusi për shkak të, siç është thënë, rekomandimeve të institucioneve të sigurisë.

Pasi Nuk Shkoi Në Rusi, Era Shfaqet Në Prishtinë Me Veturë

Duke qenë se duhej të këndonte në shqip dhe të prezantohej si shtetase e Kosovës, Era ka marrë kërcënime, prandaj vendosi të mos shkonte.

Pasi Nuk Shkoi Në Rusi, Era Shfaqet Në Prishtinë Me Veturë

Era fotografohet në Prishtinë
Në ndërkohë, krijuesja e hitit “Bonbon” është fotografuar në Prishtinë me Jaguarin e saj të ri.

Pasi Nuk Shkoi Në Rusi, Era Shfaqet Në Prishtinë Me Veturë

Sa i përket muzikës, Era është duke punuar në projektin e ri, i cili lansohet më 25 gusht në bashkëpunim me yllin e hip-hopit, French Montana.

Pasi Nuk Shkoi Në Rusi, Era Shfaqet Në Prishtinë Me Veturë