Noizy këndoi në një vend me Getoarin, dhe shihni se c’na thote vetë Noizy,

Noizy Këndoi Në Një Vend Me Getoarin, Dhe Shihni Se C'na Thote Vetë Noizy,

Noizy Këndoi Në Një Vend Me Getoarin, Dhe Shihni Se C'na Thote Vetë Noizy,

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Noizy Këndoi Në Një Vend Me Getoarin, Dhe Shihni Se C'na Thote Vetë Noizy,

Nuk ka qënë aspak e vërtetë qe koncerti i Noyzit deshtoi,
Ne lidhje me keto shpifje te disa portaleve ai publikon dhe nje video dhe thote :"shihni, a mund te merrni vesh dicka? nxirrni dhe ju videot tuaja…!"

Noizy Këndoi Në Një Vend Me Getoarin, Dhe Shihni Se C'na Thote Vetë Noizy,

Noizy Këndoi Në Një Vend Me Getoarin, Dhe Shihni Se C'na Thote Vetë Noizy,

Noizy Këndoi Në Një Vend Me Getoarin, Dhe Shihni Se C'na Thote Vetë Noizy,
Noizy Këndoi Në Një Vend Me Getoarin, Dhe Shihni Se C'na Thote Vetë Noizy,
Noizy Këndoi Në Një Vend Me Getoarin, Dhe Shihni Se C'na Thote Vetë Noizy,