Të gjithë në Tv Klan, edhe një dyshe tjetër i bashkohet skuadrës në sezonin e ri

Të Gjithë Në Tv Klan, Edhe Një Dyshe Tjetër I Bashkohet Skuadrës Në Sezonin E Ri

Të Gjithë Në Tv Klan, Edhe Një Dyshe Tjetër I Bashkohet Skuadrës Në Sezonin E Ri

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Të Gjithë Në Tv Klan, Edhe Një Dyshe Tjetër I Bashkohet Skuadrës Në Sezonin E Ri

Lëvizjet e sezonit të ri televiziv kanë nisur të komentohen gjatë në media ditët e fundit. Pas konfirmimit të Marina Vjollcës me një program të sajin në ekranin e Tv Klan, pranë këtij televizioni është duke ardhur edhe një dyshe tjetër. Burime për Anabel kanë zbuluar se dyshja e njohur e kuzhinës, Alfio Rrotani dhe Indrit Ҫela do të jenë gjithashtu pjesë e Tv Klan në sezonin e ri televiziv.Kripë dhe piper”, programi me të cilin pjesëmarrësit e Master Chef Albania kanë drejtuar në In Tv, që nga muaji shtator do të mbajnë vulën e dy vëllezërve Laҫo, Blendi dhe Pandi.Me “Kripë dhe piper”, Alfio dhe Indriti u bënë edhe më familjarë me publikun me recetat e tyre pikante. Shpeshherë, ata krijonin atmosferë edhe me personazhe të njohur të botës së ekranit duke i provokuar me receta të ndryshme në kuzhinë.

Të Gjithë Në Tv Klan, Edhe Një Dyshe Tjetër I Bashkohet Skuadrës Në Sezonin E Ri

Të Gjithë Në Tv Klan, Edhe Një Dyshe Tjetër I Bashkohet Skuadrës Në Sezonin E Ri

Të Gjithë Në Tv Klan, Edhe Një Dyshe Tjetër I Bashkohet Skuadrës Në Sezonin E Ri
Të Gjithë Në Tv Klan, Edhe Një Dyshe Tjetër I Bashkohet Skuadrës Në Sezonin E Ri
Të Gjithë Në Tv Klan, Edhe Një Dyshe Tjetër I Bashkohet Skuadrës Në Sezonin E Ri