Enca paralajmëron OTR: in Do kryeni vetëvrasje!

Enca Paralajmëron OTR: In Do Kryeni Vetëvrasje!

Enca Paralajmëron OTR: In Do Kryeni Vetëvrasje!

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Enca Paralajmëron OTR: In Do Kryeni Vetëvrasje!

Sherrit të hidhur mes Encës dhe grupit OTR, pjesë e të cilit ajo ishte deri pak kohë më parë, duket se nuk ka ndërmend t’i vijë fundi së shpejti. Një gjë e tillë është e thjeshtë të kuptohet duke qenë se prej disa javësh, të dyja palët nuk ndalojnë së thumbuari njëri-tetrin dhe rasti i fundit ka qenë ai i këngëtares.Në një postim në Insta Story, Enca ka parapërgatitur ndjekësit se së shpejti do të vijë me projekte të rëndësishme, por nuk e ka lënë këtë rast të shkojë pa i hedhur disa kunja ish-miqve të saj. “Kam frikë se ata që më kanë inat do të bëjnë vetëvrasje pasi të marrin vesh lëvizjet e mia të ardhshme. Do lutem për ju!”-shkroi ajo në postimin shpotitës që duket se i dedikohet pikërisht grupit OTR.

Enca Paralajmëron OTR: In Do Kryeni Vetëvrasje!

Enca Paralajmëron OTR: In Do Kryeni Vetëvrasje!

Enca Paralajmëron OTR: In Do Kryeni Vetëvrasje!
Enca Paralajmëron OTR: In Do Kryeni Vetëvrasje!
Enca Paralajmëron OTR: In Do Kryeni Vetëvrasje!