Danjeli dhe Fotinia, kanë një lajm të gëzuar për të gjithë, ja cili është ai

Danjeli Dhe Fotinia, Kanë Një Lajm Të Gëzuar Për Të Gjithë, Ja Cili është Ai

Danjeli Dhe Fotinia, Kanë Një Lajm Të Gëzuar Për Të Gjithë, Ja Cili është Ai

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Danjeli Dhe Fotinia, Kanë Një Lajm Të Gëzuar Për Të Gjithë, Ja Cili është Ai

Danjeli dhe Fotini në kulmin e lumturisë…

Danjeli Dhe Fotinia, Kanë Një Lajm Të Gëzuar Për Të Gjithë, Ja Cili është Ai

Çifti fitues i Big Brother 9 bëjnë plot dy muaj të martuar.

Danjeli Dhe Fotinia, Kanë Një Lajm Të Gëzuar Për Të Gjithë, Ja Cili është Ai

Danjeli dhe Fotinia morrën guximin të shtyrë nga dashuria për njëri tjetrin të kurrorëzonin lidhjen e tyre brenda mureve të shtëpisë të Big Brother edhe pse kishin fare pak që njiheshin.

Danjeli Dhe Fotinia, Kanë Një Lajm Të Gëzuar Për Të Gjithë, Ja Cili është Ai

Çifti vazhdon të jetë po aq i lumtur sa ka treguar gjatë edicionit.Kjo surprizë e Danjelit për Fotininë tregon se ‘Muaji i mjaltit’ nuk ka mbaruar ende.

Danjeli Dhe Fotinia, Kanë Një Lajm Të Gëzuar Për Të Gjithë, Ja Cili është Ai

‘Ndonjehere nuk ka fjale qe mund te pershkruaj ndjenjat qe burojn nga zemra .Gezuar 2 mujorin e marteses o burri me i mire ne bote’ shkruan Fotini kraf fotos ku tregon gjestin e ëmbël të Danjelit.

Danjeli Dhe Fotinia, Kanë Një Lajm Të Gëzuar Për Të Gjithë, Ja Cili është Ai

‘Gëzuar e ëmbla ime’ shkruhet në kartolinën që ai ka përgatitur për partneren e tij vendosur në një tavolinë të thjeshtë po mjaft të ngrohtë shoqërruar me dy gota verë. Me këto detaje ata i kanë treguar sërish fansave të tyre se lidhja e tyre shkon gjithnjë e më mirë. /Gazeta Express/