Arilena Ara mbërrin në Moskë, vetëm Era Istrefi mbetet jashtë

Arilena Ara Mbërrin Në Moskë, Vetëm Era Istrefi Mbetet Jashtë

Arilena Ara Mbërrin Në Moskë, Vetëm Era Istrefi Mbetet Jashtë

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Arilena Ara Mbërrin Në Moskë, Vetëm Era Istrefi Mbetet Jashtë

Ishte paraparë që katër këngëtaret e njohura shqiptare: Dua Liba, Bebe Rexha, Era Istrefi dhe Arilena Ara do të performonin në festivalin më të madh në Rusi, në “Evropa Plus”.

Arilena Ara Mbërrin Në Moskë, Vetëm Era Istrefi Mbetet Jashtë

Mirëpo, gjatë ditës së sotme (e premte) është bërë e ditur që këngëtarja Era Istrefi ka anuluar pjesëmarrjen e saj, kjo për shkak të rekomandimit nga forcat e sigurisë, për shkak se ishte kërcënuar për pjesëmarrje, raporton Telegrafi.

Arilena Ara Mbërrin Në Moskë, Vetëm Era Istrefi Mbetet Jashtë

Ndërkohë, këngëtaret Dua Lipa dhe Bebe Rexha përmes rrjeteve sociale, bën të ditur mbërritjen në Moskë, ku patën edhe takimin e parë me fansat.

Arilena Ara Mbërrin Në Moskë, Vetëm Era Istrefi Mbetet Jashtë

Arilena Ara Mbërrin Në Moskë, Vetëm Era Istrefi Mbetet Jashtë