Olsi dhe Fiorentina po na tregojnë të kundërtën e asaj që kishim menduar, ja ç’postojnë

Olsi Dhe Fiorentina Po Na Tregojnë Të Kundërtën E Asaj Që Kishim Menduar, Ja ç’postojnë

Olsi Dhe Fiorentina Po Na Tregojnë Të Kundërtën E Asaj Që Kishim Menduar, Ja ç’postojnë

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Olsi Dhe Fiorentina Po Na Tregojnë Të Kundërtën E Asaj Që Kishim Menduar, Ja ç’postojnë

U duk sikur marrëdhënia e tyre nuk do të zgjaste shumë pas Big Brother, por Olsi dhe Fiorentina po na vërtetojnë të kundërtën.Ishin çifti më i zhurmshëm brenda shtëpisë, xhelozia e pafund e Fiorentisë nga njëra anë dhe indiferenca shumë e madha e Olsit nga ana tjetër na bënin të mendonim se nga dita në ditë do të dëgjonin lajmin për ndarjen e çiftit, por jo nuk ndodhi kështu.Së fundmi çifti ndodhet me pushime së bashku me njëri tjetrin, dhe Olsi ka ndarë me ne një moment nga mëngjesi i tyre, sigurisht nga krevati.

Olsi Dhe Fiorentina Po Na Tregojnë Të Kundërtën E Asaj Që Kishim Menduar, Ja ç’postojnë

Olsi duket se ka shumë qejf foto nga ky këndvështrim dhe poston shpesh të tilla.Shpresojmë mos t’i kemi marrë më sysh…

Olsi Dhe Fiorentina Po Na Tregojnë Të Kundërtën E Asaj Që Kishim Menduar, Ja ç’postojnë

Olsi Dhe Fiorentina Po Na Tregojnë Të Kundërtën E Asaj Që Kishim Menduar, Ja ç’postojnë

Olsi Dhe Fiorentina Po Na Tregojnë Të Kundërtën E Asaj Që Kishim Menduar, Ja ç’postojnë
Olsi Dhe Fiorentina Po Na Tregojnë Të Kundërtën E Asaj Që Kishim Menduar, Ja ç’postojnë