Olsi i BB9 revoltohet keqazi me një ish banorë

Olsi I BB9 Revoltohet Keqazi Me Një Ish Banorë

Olsi I BB9 Revoltohet Keqazi Me Një Ish Banorë

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Olsi I BB9 Revoltohet Keqazi Me Një Ish Banorë

Edhe pas mbarimit të Big Brother 9, duket se ish-banorët kanë akoma hatërmbetje me njëri-tjetrin. Olsi është ai që përmes një statusi në rrjetet sociale, është revoltuar keqazi me një nga ish-banorët.Ai nuk ka shkruar se kujt i drejtohet, por konfliktet më të mëdha brenda shtëpisë i ka pasur me Danjelin dhe Damianon. Por nga komentet në foton e Olsit, ndjekësit shkruajnë se ky status mund të jetë për Musain.

Olsi I BB9 Revoltohet Keqazi Me Një Ish Banorë

Olsi I BB9 Revoltohet Keqazi Me Një Ish Banorë

Olsi I BB9 Revoltohet Keqazi Me Një Ish Banorë
Olsi I BB9 Revoltohet Keqazi Me Një Ish Banorë
Olsi I BB9 Revoltohet Keqazi Me Një Ish Banorë