“Mjegulli i Dashurisë”-poezi nga Dritëro Agolli

"Mjegulli I Dashurisë"-poezi Nga Dritëro Agolli

"Mjegulli I Dashurisë"-poezi Nga Dritëro Agolli

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

"Mjegulli I Dashurisë"-poezi Nga Dritëro Agolli

Dritëro-Agolli!
_________________
Mjegulli i dashurisë
Kur ikja larg, drejt teje vija;
Kur vija afër, ikja larg.
Për dreq më trembte largësia
Dhe afërsia bëhej çark.
As e kuptoja si të desha,
Një mjegull pus, një çmenduri,
Si një poet që shkruan vjersha
Dhe ndez një shkrepse , i bën hi.
Dhe ndofta kjo ish dashuria:
E çakërdisur kuturu…
Për dreq më trembte largësia
Dhe afërsia gjithashtu.

"Mjegulli I Dashurisë"-poezi Nga Dritëro Agolli

"Mjegulli I Dashurisë"-poezi Nga Dritëro Agolli

"Mjegulli I Dashurisë"-poezi Nga Dritëro Agolli
"Mjegulli I Dashurisë"-poezi Nga Dritëro Agolli
"Mjegulli I Dashurisë"-poezi Nga Dritëro Agolli