Fotinia e Big Brother gjen “sozinë” e saj, nuk do e besoni kush është

Fotinia E Big Brother Gjen “sozinë” E Saj, Nuk Do E Besoni Kush është

Fotinia E Big Brother Gjen “sozinë” E Saj, Nuk Do E Besoni Kush është

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Fotinia E Big Brother Gjen “sozinë” E Saj, Nuk Do E Besoni Kush është

Fituesit e Big Brother po e shijojnë akoma fitoren e edicionit të 9-të, por ndërkohë janë edhe duke u përgatitur për një dasmë tjetër që do të bashkojë këtë herë të dyja familjet, miqtë dhe shumë fansa.

Fotinia E Big Brother Gjen “sozinë” E Saj, Nuk Do E Besoni Kush është

Në shumë prej fotove të postuara në Instagramin e tyre, Fotinia dhe Danjeli ndajnë me miqtë virtualë përditshmërinë e tyre, kohën që kalojnë bashkë, me familjet dhe me miqtë.

Fotinia E Big Brother Gjen “sozinë” E Saj, Nuk Do E Besoni Kush është

Por fotoja e fundit e postuar nuk ka asnjë ngjashmëri me të mëparshmet. Ajo që bie në sy menjëherë është një shkëlqim i thellë sysh blu, dy bionde të bukura, gati-gati kopje e njëra-tjetrës.

Fotinia E Big Brother Gjen “sozinë” E Saj, Nuk Do E Besoni Kush është

“Copy paste”, shkruan Fotinia në Instagram dhe komentet kanë shpërthyer.

Fotinia E Big Brother Gjen “sozinë” E Saj, Nuk Do E Besoni Kush është

Vështirë të besohet se vogëlushja nuk ka asnjë lidhje farefisnie me Fotininë, por sipas komenteve të miqve, që me sa duket, e njohin, ajo është mbesa e Danjelit. /b.l/noa.al/

Fotinia E Big Brother Gjen “sozinë” E Saj, Nuk Do E Besoni Kush është

One thought on “Fotinia e Big Brother gjen “sozinë” e saj, nuk do e besoni kush është”

Comments are closed.