Basha e thotë troç: Nuk e doja marrëveshjen me Ramën, u detyrova nga ndërkombëtarët

Basha E Thotë Troç: Nuk E Doja Marrëveshjen Me Ramën, U Detyrova Nga Ndërkombëtarët

Basha E Thotë Troç: Nuk E Doja Marrëveshjen Me Ramën, U Detyrova Nga Ndërkombëtarët

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Basha E Thotë Troç: Nuk E Doja Marrëveshjen Me Ramën, U Detyrova Nga Ndërkombëtarët

Kreu i PD-së, Lulzim Basha ka pranuar sot në “Opinion” se marrëveshja me Ramën nuk ishte objektivi i tij politik dhe se u detyrua ta pranonte.

Basha E Thotë Troç: Nuk E Doja Marrëveshjen Me Ramën, U Detyrova Nga Ndërkombëtarët

Basha tha se nëse nuk do ta pranonte paketën e amerikane, atëherë SHBA-të do të bashkoheshin me Brukselin për zgjedhje pa opozitën.

Basha E Thotë Troç: Nuk E Doja Marrëveshjen Me Ramën, U Detyrova Nga Ndërkombëtarët

“Marrëveshja me Ramën nuk ishte objektivi im politik. Unë doja largimin e Ramës. Mirëpo, ishim në kushte kur elementë të BE-së po bënin thirrje për zgjedhje pa opozitën. Erdhën amerikanët dhe ofruan paketën McAllister +.

Basha E Thotë Troç: Nuk E Doja Marrëveshjen Me Ramën, U Detyrova Nga Ndërkombëtarët

Unë isha i bindur se me Ramën nuk kishte zgjedhje të ndershme. Nëse PD dhe aleatët do të refuzonin paketën e fundit, SHBA-të do t’i bashkoheshin BE-së se mund të kishte zgjedhje pa opozitë.

Basha E Thotë Troç: Nuk E Doja Marrëveshjen Me Ramën, U Detyrova Nga Ndërkombëtarët

Nëse ne do të vazhdonim me JO-në tonë nuk do të hynim në Parlament për herë të parë në demokraci. Kauzat tona do të izoloheshin dhe Shqipëria do të kthehej në vitin 1990 me një partishtet. Në këto kushte vendimmarrja ishte e detyruar”, tha Basha

Basha E Thotë Troç: Nuk E Doja Marrëveshjen Me Ramën, U Detyrova Nga Ndërkombëtarët