Revoltohet Angelina Jolie!- “Nuk më intereson nëse s’më pëlqen publiku”-thotë ajo…

Revoltohet Angelina Jolie!- "Nuk Më Intereson Nëse S'më Pëlqen Publiku"-thotë Ajo...

Revoltohet Angelina Jolie!- "Nuk Më Intereson Nëse S'më Pëlqen Publiku"-thotë Ajo...

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Revoltohet Angelina Jolie!- "Nuk Më Intereson Nëse S'më Pëlqen Publiku"-thotë Ajo...

Kohët e fundit Jolie nuk ka qenë në ditët e saj më të bukura, problemet me shëndetin, kujdestaria ndaj fëmijëve dhe ndarja nga Pitt kanë ndikuar shumë negativisht tek ajo. “Nuk më intereson”, thotë ajo.
Në intervistën e saj të fundit për BBC, Jolie flet për imazhin e saj si për karrierën e saj ashtu dhe për familjen. “Fëmijët e mi janë miqtë e mi më të mirë dhe të vetmit që më interesojnë”, thotë ajo. “Nuk kërkoj që të më pëlqejnë në publik. As e kam kërkuar ndonjëherë këtë. Siç e thashë, për mua rëndësi ka që t’u pëlqej fëmijëve të mi”, vijoi ajo

Revoltohet Angelina Jolie!- "Nuk Më Intereson Nëse S'më Pëlqen Publiku"-thotë Ajo...

Revoltohet Angelina Jolie!- "Nuk Më Intereson Nëse S'më Pëlqen Publiku"-thotë Ajo...

Revoltohet Angelina Jolie!- "Nuk Më Intereson Nëse S'më Pëlqen Publiku"-thotë Ajo...
Revoltohet Angelina Jolie!- "Nuk Më Intereson Nëse S'më Pëlqen Publiku"-thotë Ajo...
Revoltohet Angelina Jolie!- "Nuk Më Intereson Nëse S'më Pëlqen Publiku"-thotë Ajo...