4 arsyet përse nuk do i kuptoni kurrë peshqit, çfarë ka të veçantë kjo shenjë

4 Arsyet Përse Nuk Do I Kuptoni Kurrë Peshqit, çfarë Ka Të Veçantë Kjo Shenjë

4 Arsyet Përse Nuk Do I Kuptoni Kurrë Peshqit, çfarë Ka Të Veçantë Kjo Shenjë

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

4 Arsyet Përse Nuk Do I Kuptoni Kurrë Peshqit, çfarë Ka Të Veçantë Kjo Shenjë

Peshqit janë njerëz shumë intuitivë, por sigurisht që nuk do i kuptoni kurrë ! Do të jenë të hutuar, do të mabjnë mëri, do të sillen shumë mirë dhe ju nuk do arrini të kuptoni arsye pse një peshk është i lumtur apo i trishtuar ! Ka jo një arsy, por 4 se përse peshqit nën drejtimin e Neptunit janë aq të "çuditshëm".
# 1 Ata janë ëndërrimtarë
Sado të përpiqeni t'i sillni me këmbë në tokë , kjo është shenja ëndërrimtare dhe kokëfortë e zodiakut. Ata nuk janë rebelë, thjesht kanë një botëkuptim idealist. Janë njerëz që depërtojnë thellë në rrjedhën e ngjarjeve dhe fillojnë të mendojnë se çdo gjë është shenjë e unversit. 7
# 2 – Ndryshojnë si kameleonë
Peshqit do të ndryshojnë energjinë e tyre për t'u përputhur me të tjerët. Nga njëra anë, kjo i bën ata shumë të shoqërueshëm , nga ana tjetër njerëzit mund të mendojnë se janë njerëz të lehtë. Nuk do i njohësh me të vërtetë , nëse nuk mund të arrini të kuptoni cilat janë mendimet e tyre derisa të jenë vetëm.3 – Janë gjithmonë në kërkim të eksperiencave të reja
Vetëm kur ju të mendoni se gjërat po stabilizohen, peshku do të paketojë valixhen do të shkojë të vizitojë botën, vetëm sepse ashtu i lindi një ide .
Peshqit nuk qëndrojnë në asnjë vend për shumë kohë. Ata kërkojnë ndryshim , pasi rutina i mbyt.
# 4 – Ata nuk kuptojnë veten.
Shenja më e zonja për të kuptuar të tjerët, nuk kupton dot veten. Ndërsa ata ëndërrojnë, ndryshojnë energji dhe kërkojnë përvoja të reja, mos harroni se janë dhe në kërkim të vetes. Ata nuk lëndojnë asnjeri , thjesht duan ta jetojnë jetën në maksimum. Burimi: David Woolfe

4 Arsyet Përse Nuk Do I Kuptoni Kurrë Peshqit, çfarë Ka Të Veçantë Kjo Shenjë

4 Arsyet Përse Nuk Do I Kuptoni Kurrë Peshqit, çfarë Ka Të Veçantë Kjo Shenjë

4 Arsyet Përse Nuk Do I Kuptoni Kurrë Peshqit, çfarë Ka Të Veçantë Kjo Shenjë
4 Arsyet Përse Nuk Do I Kuptoni Kurrë Peshqit, çfarë Ka Të Veçantë Kjo Shenjë
4 Arsyet Përse Nuk Do I Kuptoni Kurrë Peshqit, çfarë Ka Të Veçantë Kjo Shenjë