Mamaqi i ngacmon të gjithë, por këta dy artistë i kanë kthyer reston!

Mamaqi I Ngacmon Të Gjithë, Por Këta Dy Artistë I Kanë Kthyer Reston!

Mamaqi I Ngacmon Të Gjithë, Por Këta Dy Artistë I Kanë Kthyer Reston!

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Mamaqi I Ngacmon Të Gjithë, Por Këta Dy Artistë I Kanë Kthyer Reston!

Komediani Ermal Mamaqi pëlqen pafund të “ngacmojë” vipat shqiptar me komente të ndryshme në fotot e tyre.
Por mesa duket balerini i njohur shqiptar Ilir Shaqiri dhe aktori Blerim Destani kanë marrë “hakun” duke e vënë në siklet Mamaqin. Në postimet e tyre janë kujdesur që ta ngacmojnë disi komedianin./Gazeta Express/

Mamaqi I Ngacmon Të Gjithë, Por Këta Dy Artistë I Kanë Kthyer Reston!

Mamaqi I Ngacmon Të Gjithë, Por Këta Dy Artistë I Kanë Kthyer Reston!

Mamaqi I Ngacmon Të Gjithë, Por Këta Dy Artistë I Kanë Kthyer Reston!
Mamaqi I Ngacmon Të Gjithë, Por Këta Dy Artistë I Kanë Kthyer Reston!
Mamaqi I Ngacmon Të Gjithë, Por Këta Dy Artistë I Kanë Kthyer Reston!