Ish banorët e BB9 flasin për ndarjen e Olsit dhe Fiorentinës

Ish Banorët E BB9 Flasin Për Ndarjen E Olsit Dhe Fiorentinës

Ish Banorët E BB9 Flasin Për Ndarjen E Olsit Dhe Fiorentinës

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Ish Banorët E BB9 Flasin Për Ndarjen E Olsit Dhe Fiorentinës

Ndarja e çiftit që u njohën disa muaj më parë në audicionet e “Big Brother 9”, erdhi si rrufe në qiell të hapur për miqtë dhe ndjekësit e çiftit, për faktin se deri në momentin që e deklaruan ndarjen, ata ishin çifti “i çmendur”, por i lumtur.
Por duket se disa mosmarrëveshje mes tyre i kanë detyruar t’i japin fund lidhjes me marrëveshje, duke e sqaruar fundin e marrëdhënies me statuset e tyre në rrjetet sociale.

Ish Banorët E BB9 Flasin Për Ndarjen E Olsit Dhe Fiorentinës

Pavarësisht skenave të xhelozisë, ata ishin ndër çiftet më të dashura të këtij “Big Brother”-i, ndaj me këtë vendim që kanë marrë, kanë mërzitur jo vetëm fansat, por edhe miqtë e tyre, mes të cilëve ata që njohën gjatë bashkëjetesës në “BB”. Njëri prej tyre që thotë se ka mbetur i befasuar nga ndarja e tyre e papritur është reperi Elsamed Senaj, i cili i bëri pjesë të klipit të tij më të fundit dy ish-të dashurit në skenat e videos “Unë jam Elsamedi”.

Ish Banorët E BB9 Flasin Për Ndarjen E Olsit Dhe Fiorentinës

Ish Banorët E BB9 Flasin Për Ndarjen E Olsit Dhe Fiorentinës

Ish Banorët E BB9 Flasin Për Ndarjen E Olsit Dhe Fiorentinës
Ish Banorët E BB9 Flasin Për Ndarjen E Olsit Dhe Fiorentinës