Arsyet kryesore pse një femër e tradhton partnerin

Arsyet Kryesore Pse Një Femër E Tradhton Partnerin

Arsyet Kryesore Pse Një Femër E Tradhton Partnerin

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Arsyet Kryesore Pse Një Femër E Tradhton Partnerin

Kur një grua tradhton partnerin e saj, nuk bëhet gjithmonë në momente nervozizmi. Shpeshherë një marrëdhënie e paqëndrueshme e ka çuar atë në krahët e dikujt tjetër, të paktën kështu janë shprehur psikologët e Universitetit të Kalifornisë të cilët pasi kanë realizuar një pyetësor të gjatë me vajzat dhe gratë që kanë tradhtuar partnerët e tyre kanë dalë në këto konkluzione:
Më poshtë do të shihni disa prej arsyeve se pse një grua bëhet e pabesë.

Arsyet Kryesore Pse Një Femër E Tradhton Partnerin

Ajo nuk ndihet e vlerësuar

Arsyet Kryesore Pse Një Femër E Tradhton Partnerin

Në qoftë se partneri nuk i bën të ndihen të vlerësuara ato e kërkojnë vlefshmërinë në një tjetër vend.

Arsyet Kryesore Pse Një Femër E Tradhton Partnerin

Ka mungesë të kontaktit fizik

Arsyet Kryesore Pse Një Femër E Tradhton Partnerin

Kontakti fizik është shumë i rëndësishëm në një marrëdhënie. Nëse kontakti mungon, atëherë diçka nuk është duke shkuar mirë.

Arsyet Kryesore Pse Një Femër E Tradhton Partnerin

Zëri i saj nuk dëgjohet

Gratë mashtrojnë kur ato ndiejnë se mendimet e tyre nuk i dëgjon askush, shkruan blitz.al. Ato duan të dëgjohen kur flasin dhe të kenë vëmendjen e plotë të partnerit.

Ju jeni duke e nënvlerësuar

Në qoftë se ajo ndihet inferiore ndaj jush, atëherë e keni humbur.

Seksi nuk shkon mirë

Në qoftë se keni probleme në dhomën e gjumit atëherë është e sigurt se e dashura juaj do të kërkojë një person më të mirë se ju. Kini kujdes çuna mos ta humbni partneren për gjëra të tilla!