U kritikua se nuk kishte të pasme, Armina poston foto provokuese…

U Kritikua Se Nuk Kishte Të Pasme, Armina Poston Foto Provokuese...

U Kritikua Se Nuk Kishte Të Pasme, Armina Poston Foto Provokuese...

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

U Kritikua Se Nuk Kishte Të Pasme, Armina Poston Foto Provokuese...

Pak ditë më parë një foto e Arminës ku tregonte trupin në tërësi i bëri të gjithë të flasin duke e kritikuar që nuk ka të pasmë. Blogerja reagoi menjëherë duke thënë se për të nuk përbën problem pasi ka vetëbesim dhe ja di pikat e dobëta vetes.

U Kritikua Se Nuk Kishte Të Pasme, Armina Poston Foto Provokuese...

Por me një foto të postuar ditën e sotme Armina i ka bërë të pendohen edhe ata që e kritikuan. Blogerja shfaqet sërish në të njëjtën pozë por duke ngjitur disa shkallë teksa na tregon të pasmet më në formë se kurrë shkruan tabloid.

U Kritikua Se Nuk Kishte Të Pasme, Armina Poston Foto Provokuese...

“Trup plazhi”, shkruan ajo krah fotos ku ka marrë vetëm komplimenta nga ndjekësit

U Kritikua Se Nuk Kishte Të Pasme, Armina Poston Foto Provokuese...

U Kritikua Se Nuk Kishte Të Pasme, Armina Poston Foto Provokuese...