Njihuni me gjirokastritin e parë që shkon në Hënë !!

Njihuni Me Gjirokastritin E Parë Që Shkon Në Hënë !!

Njihuni Me Gjirokastritin E Parë Që Shkon Në Hënë !!

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Njihuni Me Gjirokastritin E Parë Që Shkon Në Hënë !!

Në një postim të Amasadës Amerikane në Tiranë shkruhet për Wilson Kokalarin, inxhinierin me origjinë shqiptare i cili ka qenë pjesë e rëndësishme e misionit të parë në hënë, “Apollo 11”.Ambasada Amerikane shkruan se Wilson Kokalari, lindi në Gjirokastër dhe emigroi në SHBA në moshën 1-vjeçare.

Njihuni Me Gjirokastritin E Parë Që Shkon Në Hënë !!

Gjithashtu Kokalari ishte ai që shkroi udhëzuesin që ndihmoi astronautët e “Apollo 11” që të zbrisnin anijen kozmike në tokë në mënyrë të sigurt.

Njihuni Me Gjirokastritin E Parë Që Shkon Në Hënë !!

Shkrimi në Facebook i Ambasadës Amerikane në Tiranë:

Njihuni Me Gjirokastritin E Parë Që Shkon Në Hënë !!

Foto e Ditës | A e dini se një shqiptaro-amerikan ka qenë pjesë e misionit të Apollo 11 në Hënë? Wilson Kokalari u lind në Gjirokastër dhe emigroi në Shtetet e Bashkuara në moshën 1-vjeçare.

Njihuni Me Gjirokastritin E Parë Që Shkon Në Hënë !!

Si inxhinier, Wilson Kokalari luajti një rol të rëndësishëm në misionin Apollo 11. Ai ndihmoi në koordinimin e zbritjes së Apollo 11, por gjithashtu shkroi edhe udhëzuesin që ndihmoi astronautët e Apollo 11 të zbrisnin anijen e tyre kozmike. Fotoja tregon qendrën e komandës të NASA-s në momentin e nisjes.

Njihuni Me Gjirokastritin E Parë Që Shkon Në Hënë !!