Me pushime, Rudina Magjistari tregon si i shpëton të bijës për të bërë një fotografi

Me Pushime, Rudina Magjistari Tregon Si I Shpëton Të Bijës Për Të Bërë Një Fotografi

Me Pushime, Rudina Magjistari Tregon Si I Shpëton Të Bijës Për Të Bërë Një Fotografi

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Me Pushime, Rudina Magjistari Tregon Si I Shpëton Të Bijës Për Të Bërë Një Fotografi

Prej disa ditësh moderatorja Rudina Magjistari ka nisur pushimet familjare në Turqi.

Me Pushime, Rudina Magjistari Tregon Si I Shpëton Të Bijës Për Të Bërë Një Fotografi

E shoqëruar nga i shoqi dhe e bija, Rudina po shijon disa ditë relaksi.

Me Pushime, Rudina Magjistari Tregon Si I Shpëton Të Bijës Për Të Bërë Një Fotografi

Por vogëlushja duket se nuk e lë rehat as sa për të bërë një fotografi dhe këtë gjë e tregon vetë Rudina, teksa publikon një fotografi në Instagram.
ADVERTISING
inRead invented by Teads

Me Pushime, Rudina Magjistari Tregon Si I Shpëton Të Bijës Për Të Bërë Një Fotografi

“Një shkrepje me nxitim, për t’i shpëtuar avancimit të peshqirtë të Mias në cepin majtas. Zemra ime, fryma ime. Mami e lumtur, dashuria ime. Ne të tre. Familja ime e bukur”, shkruan moderatorja.

Me Pushime, Rudina Magjistari Tregon Si I Shpëton Të Bijës Për Të Bërë Një Fotografi

Rudina u bë nënë fund tetorin e vitit 2015, si fryt i lidhjes disa vjeçare me ish-kampionin e kick boksit Xhavit Bajramaj. Që nga lindja e Mias së vogël, jeta e saj duket se ka ndryshuar tërësisht

Me Pushime, Rudina Magjistari Tregon Si I Shpëton Të Bijës Për Të Bërë Një Fotografi