Kush është shoqja e tretë e ngushtë e Xhemi Shehut

Kush është Shoqja E Tretë E Ngushtë E Xhemi Shehut

Kush është Shoqja E Tretë E Ngushtë E Xhemi Shehut

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Kush është Shoqja E Tretë E Ngushtë E Xhemi Shehut

Është përfolur shumë në media miqësia e Xhemi Shehut me Arbana Osmanin por së fundmi është përfolur edhe me Amarda Toskën. Kush është shoqja e tretë e ngushtë e Xhemi Shehut?
Në një foto që ka postuar Xhemi ne profilin e saj ne Instagram kanë vërshuar komentet ku më i veçanti spikat biseda e saj publike me Orinda Hutën. Orinda është duke shijuar muajin e saj të mjaltit dhe ndërkohë Xhemi i ka dhënë këshilla që të mos shëndoshet andej. Ndërsa Orinda i ka kthyer që është duke u përpjekur dhe i ka dërguar puthje Xhemit.

Kush është Shoqja E Tretë E Ngushtë E Xhemi Shehut

Në fakt nuk ishim në dijeni që vajzat paskan shumë shoqëri me njëra – tjetrën aq sa kanë dhënë edhe këshilla publikisht.

Kush është Shoqja E Tretë E Ngushtë E Xhemi Shehut

Kush është Shoqja E Tretë E Ngushtë E Xhemi Shehut