Celine Dion në krahët e një balerini…

Celine Dion Në Krahët E Një Balerini...

Celine Dion Në Krahët E Një Balerini...

Patent Money For Patent Attorney Streaming video selection system and method
Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on [relevant Amazon Site(s), as applicable] at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

 

Celine Dion Në Krahët E Një Balerini...

Një vit pas ndarjes nga jeta të bashkëshortit të saj, Rene Angelil, këngëtarja me famë botërore Celine Dion duket se gjetur edhe një herë dashurinë në krahët e balerinit spanjoll Pepe Munoz.

Celine Dion Në Krahët E Një Balerini...

Në fakt kjo romancë, duket se ka lënë pa fjalë gjithë botën e spektaklit, pasi Celine Dion që në kohën kur bashkëshorti i saj ndërroi jetë është shprehur se ajo do mbetet femër e vetëm një mashkulli.

Celine Dion Në Krahët E Një Balerini...

Por jeta është e gjatë dhe Celine Dion nuk mund ta kalojë vetëm.

Celine Dion Në Krahët E Një Balerini...

Një detaj tjetër që përflitet për këtë lidhje është diferenca e madhe që kanë mes tyre.

Celine Dion Në Krahët E Një Balerini...

Celine Dion është 49 vjeçe ndërsa balerini spanjoll është 32. Pra një diferencë goxha e madhe prej 17 vitesh.

Celine Dion Në Krahët E Një Balerini...